Skolen

Skolen vår
Kontaktinformasjon
Historikk

Praktisk informasjon

Skoleruta
Skolemelk
Meldingsbok
Skjema
Faste arrangement

Planer

Sentralt
Lokalt
Ordensreglement

FAU

Om FAU
Innkallinger/referater

SFO

Vedtekter
Søknad

Lenker

Sentrale
Faglenker
it's learning
Logo
Overskrift: BBU
Bilde: BBU
Knapp: UkeplanerKnapp: Om skolen

ÅRETS STÅLEJOGG, ONSDAG 30.09.09

Stålejoggen er skolens årlige fellesaktivitet til inntekt for et humanitært formål. De innsamlede pengene vil denne gangen gå til Operasjon Dagsverk. Årets OD går til utdanning til ungdom med nedsatt funksjonsevne i Malawi, Mosambik, Sør-Afrika og Uganda. Samarbeidsorganisasjon er Atlas-Alliansen. For mer informasjon: www.od.no.

Vi kan ikke tvinge noen til å bidra, men vi vil sterkt oppfordre elevene til å gi 20 kroner hver til aksjonen. Pengene leveres klassestyrer før start.

Løypa elevene skal gå, eller løpe, blir den samme som tidligere år. Den starter ved skolen, går utover Hovøya til Lilleklubben. Der snur løypa, går tilbake på østsida av flyplassen, forbi Nord-svarthopen (tidligere flyktningemottak) og tilbake til skolen. Løypa er ca 7 km.

Småskoletrinnet går en kortere løype som snur ved sørenden av flyplassen.

Det vil bli servert saft ved sørenden av flyplassen, og ved målområdet. Vi serverer også vafler etter målgang.

Deltakerne må kle seg etter været, og være forberedt på vått og bløtt underlag rundt Lilleklubben. Resten av løypa er forholdsvis tørr.

For mellom- og ungdomsskoletrinnet (5.- til 10.kl.), samt personalet, blir det startnummer og tidtaking. Starttidspunktet er 11.30, og elevene avslutter skoledagen etter at Stålejoggen er gjennomført.

Spesielt for småskoletrinnet (1.- til 4.kl)

Elevene i 1. - 4.klasse gjennomfører Stålejoggen mellom 09.00 – 12.30. Matpakkene vil bli spist underveis på turen. Såfremt det ikke regner, går det greit å gå i joggesko.

Knut Johansen
-arr.ansvarlig-